• Betaal gemakkelijk met iDeal
 • Gratis verzending
 • 3 jaar garantie


  Retourneren

  Hopelijk ben je helemaal tevreden met je bestelling, zo niet? Je hebt 14 dagen (na ontvangst van de bestelling) de tijd om de bestelling te retourneren.
  De verzendkosten van een retourzending zijn voor eigen rekening.

  Stuur het pakket binnen 14 dagen na herroeping naar ons terug. Als klant ben je zelf verantwoordelijk voor het goed verpakken van jouw retourzending.
  Pak het artikel in, voeg het retourformulier ingevuld bij en zorg ervoor dat de artikelen zich niet vrij in het pakket kunnen bewegen, om zo beschadiging tijdens het transport te voorkomen. Vergeet het bestelnummer niet te vermelden!
  Stuur je retourpakket, inclusief het ingevulde retourformulier, op naar onderstaand adres:

  Olympic
  Postbus 93
  1500 EB Zaandam

  Wanneer je een retourzending bij een postkantoor afgeeft, ontvang je een verzendbewijs. Bewaar dit verzendbewijs goed.

  Download hier het retourformulier!

  Na ontvangst van retourpakket

  Na ontvangst van het product zullen wij beoordelen of het artikel nog in goede staat en compleet is. Is het artikel gedragen en hierdoor, of om andere redenen, beschadigd, of incompleet, dan kunnen wij dit niet accepteren en ontvangt u het artikel wederom retour.

  Afhandeling

  Vanaf het moment dat je hebt aangegeven de aankoop te willen retourneren, zullen wij zo snel mogelijk en altijd binnen een periode van maximaal 14 dagen na ontvangst van het geretourneerde artikel, het aankoopbedrag aan je terugbetalen.
  Wij wachten met terugbetalen, totdat we het product in nieuwstaat hebben ontvangen.

  Garantie

  Wij hanteren 3 jaar fabrieksgarantie op alle horloges. Bij horloges vallen de band, het glas, de batterij en de kroon buiten de fabrieksgarantie.

  Mocht je binnen de garantieperiode over een defect of slecht functionerend artikel beschikken, dan kun je dit ter reparatie aanbieden aan de officiële Service Center van Olympic: www.thewatchlab.nl.

  The Watch Lab is de officiële Service Center van Mondaine en is onderdeel van Horloge & Sieraden Center Nederland (HSC Nederland). Het reparatie atelier is opgericht in 2011 en repareert vrijwel alle horloges, van Zwitserse precisie uurwerken tot fashionmerken. HSC Nederland is de officiële reparateur van o.a. de Bijenkorf en partner van meer dan 500 juweliers in Nederland. Met een team van vakkundige en speciaal daarvoor opgeleide horlogemakers verzorgen wij met uiterste zorg al uw horlogereparaties. Alle reparaties, dus ook na 3 jaar, zijn welkom. Door de langdurige samenwerking met het merk Olympic, kan The Watch Lab ook gemakkelijk en snel aan onderdelen komen om uw reparatie vakkundig uit te kunnen voeren.

  The Watch Lab
  Postbus 93
  1500 EB Zaandam
  [email protected]
  www.thewatchlab.nl

  Heb je nog vragen? Neem contact op met de [email protected]

  Inloggen

  Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

  vergelijk0